Ratchet and Clank Rift Apart

Playstation 5

849,00 84900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1200,-
Beskrivelse

Skyt deg vei gjennom et interdimensjonalt eventyr.

Dra på dimensjonshopping sammen med Ratchet og Clank når de går til kamp mot en ond keiser fra en annen virkelighet. Hopp mellom actionfylte verdener og bortenfor i forbløffende hastigheter, og gled deg over vakker grafikk og et vanvittig våpenarsenal. Bli med når de intergalaktiske eventyrerne kommer brasende til PS5™-konsollen.

Helsprø våpen

  • En ond robotkeiser jobber på helspreng med å utslette alt organisk liv, og dimensjonen til Ratchet og Clank er det neste målet hans. For å hindre at dimensjonen klapper sammen, må du tørke støv av den dynamiske duoens mange helsprø våpen. 
  • Skyt deg vei hjem med et arsenal av eksplosive nye våpen, slik som Burst Pistol, Topiary Sprinkler og Shatterbomb. Fyk av gårde over bylandskap, kast deg inn i kamper og forflytt deg mellom dimensjoner med nye duppedingser som opphever fysikkens lover.

Nye ansikter

  • Foren superduoen med en rekke kjente allierte og nye ansikter, slik som en splitter ny lombaxisk motstandskriger som er like fast bestemt på å eliminere robotplagen.
  • Spill som Ratchet og den mystiske nye lombax-kvinnen fra en annen dimensjon. 
  • Bli kjent med Clanks nye, interdimensjonale mekanismer.

 

Vakker grafikk

Bli med på et slående vakkert interdimensjonalt eventyr som er drevet av den forbløffende hastigheten og de engasjerende funksjonene til PlayStation®5-konsollen. I spillet, som er bygget fra grunnen opp av det anerkjente studioet Insomniac Games, får du oppleve mer enn det du ser, når spenningen på skjermen våkner til liv med DualSense™ trådløs kontroller.

 

Reis i stil

  • Opplev et intergalaktisk virvar av dimensjonsrevner når disse setter sammen nye verdener og spillopplegg. Ras over slagmarkene for raskt å sikre deg kampfordeler, og reparer planetrevner med oppgaver som strekker seg over flere dimensjoner.
  • Besøk nye planeter, og se alternativ-dimensjon-versjoner av gamle favoritter, som med eksotisk plante- og dyreliv nå er mer livaktige enn noen gang – alt takket være kraften i PlayStation®5-konsollen.

PS5-funksjoner

Fantastisk grafikk: Forbedret belysning og strålesporing gir superskarp grafikk. Med klokkeren, dynamisk 4K og HDR* får du se slående vakre verdener mens du kjemper for å redde universet. Med Performance Mode får du oppleve en bildefrekvens på inntil 60 fps mens du møter nye fiender i de ulike dimensjonene.

Du kommer raskt i gang: PS5-konsollens lynraske harddisk sender deg kjapt rundt i galaksen mellom de ulike planetene.

Adaptive avtrekkere: Kjenn utøylet dimensjonsenergi takket være DualSense trådløs kontroller – med den våkner kampene til live. Hvert våpen har sitt unike reaksjonsmønster når du meier ned fiender.

Haptisk respons: Kjenn bråk og eksplosjoner i fingrene med den haptiske responsen til DualSense trådløs kontroller. 

Tempest 3D AudioTech med kompatible hodetelefoner: Unn ørene dine lyd i 3D. Med et par hodetelefoner får du høre alt som skjer, både over, under og rundt deg.Hør alt som skjer på slagmarken, og utforsk med undring når omgivelsene kommer til live og innhyller deg i førsteklasses lyd.

*Dynamisk 4K og HDR forutsetter en 4K- eller HDR-kompatibel TV eller annen skjerm.

Video
Produktfakta
Konsoll Playstation 5 Utgitt 2021
Bestillingsnummer 9826194